Skydive

  Project Description

  Zweven. De kracht van Kolmer

  Als technici houden we van exacte gegevens. Zweverig zijn we zeker niet. Behalve als het om skydiven gaat, want om dát te beoefenen zijn er grote elektromotoren nodig. Zoals bij Skydive in Roosendaal, waar al meer dan een half miljoen bezoekers hebben genoten van een exclusieve zweefervaring. Dit ter voorbereiding op het échte skydiven, of zomaar, omdat het leuk is om even te zweven. Kolmer leverde voor de betreffende windturbine de elektromotoren die de meest krachtige ventilatoren aandrijven.

  Elektromotoren voor Indoor Skydive Roosendaal - Kolmer Elektromotoren
  Elektromotoren voor ventilatoren in skydive installaties - Kolmer Elektromotoren

  Elektromotoren voor skydive ventilatoren in de entertainmentbranche

  Bij ventilatoren wordt vaak gedacht aan apparaten die frisse lucht verzorgen. Maar ventilatoren kunnen juist veel breder ingezet worden, ze zijn nodig om lucht in beweging te zetten, om een goede luchtkwaliteit in gebouwen en scholen te verzorgen. Daarnaast kan lucht ook gebruikt worden om lichte voorwerpen, zoals plastic flessen en brieven, te transporteren.

  Om lucht in beweging te krijgen, heeft u een elektromotor nodig. Ventilatoren worden namelijk met elektromotoren aangedreven. Bij Kolmer Elektromotoren zijn we gespecialiseerd in elektromotoren voor de meest uiteenlopende ventilatoren. Van kleine ventilatoren voor het verplaatsen van lichte voorwerpen tot skydive ventilatoren in de entertainmentbranche.

  Goede controleerbaarheid

  Een goede controleerbaarheid van de luchtstroom is belangrijk. Dit betekent dat er ook een goede toerenregeling in de vorm van een frequentieregelaar op de elektromotor moet komen. Het toerental van de motor kan hiermee traploos worden versteld. Ook voor de energieconsumptie van de motor is dit een interessante en goede ontwikkeling. Vermogen kan nu op maat worden geleverd en luchtkanalen hoeven niet meer ‘geknepen’ te worden. Er wordt verstandig omgegaan met energie.

  Een brede voorraad is essentieel

  De snelle beschikbaarheid van elektromotoren in de entertainmentbranche is erg belangrijk. Veel bedrijven die ventilatoren produceren, hebben hun componenten op voorraad liggen. Bij het bestellen van een elektromotor verwachten ze dus ook een korte levertijd. Een brede voorraad is dan ook essentieel. Bij Kolmer Elektromotoren beschikken we over een brede, uitgebreide en diverse voorraad elektromotoren van de meest gerenommeerde merken. En doordat we beschikken over een goed geoutilleerde werkplaats is het doen van de meest uiteenlopende modificaties aan uw elektromotor geen enkel probleem.

  De elektromotoren die wij te bieden hebben, zijn krachtig, duurzaam en efficiënt. Samen met u gaan we op zoek naar de meest effectieve en meest efficiënte oplossing. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

  Meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.