Personeelsfeest Kolmer

De personeelsvereniging van Kolmer organiseerde zaterdag 31 januari een feestje voor hun collega’s en partners. Dit keer werden de mensen verwacht in Nijverdal, locatie “De Wilgenweard”.

Op deze mooie plek in Nederland stond allereerst een GPS tocht op het programma. In drie groepen werden de mensen het bos in gestuurd waar hen allerlei groepsopdrachten wachten. Gelukkig werkte het weer goed mee en in de sneeuw werden de opdrachten vol enthousiasme uitgevoerd! Na een heerlijk warm buffet was het tijd voor het volgende spel “Ik hou van Holland”. Plaatsnamen raden, liedjes meezingen: Alles kwam aan bod gedurende deze avond en ook nu deed iedereen weer fanatiek mee. Na “Ik hou van Holland” werd er volop verder gefeest en gedanst, waarbij ook onze jarige collega Yuri Veldhuis natuurlijk nog even in het zonnetje werd gezet!

Het was een geslaagd, gezellig weekend en hierbij willen wij de mensen van “De Wilgenweard” bedanken voor hun gastvrijheid en prima begeleiding.De Wilgenweard"Groep 3"             "Flessen" opdracht  Bob en Gerben  Onze jarige collega Yuri"Ik hou van Holland"Feest met Kolmer"Ik hou van Holland"