Kolmer bij JCI Collegetour met André Kuipers

Op 13 november 2014 organiseerde de JCI Noord-West Veluwe, ook wel bekend als Juniorkamer, voor het derde jaar een groot netwerkevenement bij het Dolfinarium in Harderwijk.
Met de ambities het grootste netwerkevenement van de regio neer te zetten, wordt de line-up ook steeds imposanter. Na Frans van Seumeren en Joop Munsterman in voorgaande jaren, volgt nu André Kuipers in de stoel.

André Kuipers is zeker niet de minste en is zeer actueel in zijn verhaal met betrekking tot techniek, innovatie, milieu en natuurlijk over Mars One, een Nederlandse stichting met als doel in 2025 een ruimtekolonie op de planeet Mars te vestigen.

De Collegetour was erg interactief. Net als vorig jaar heeft wederom Joost Hoebink, debattrainer bij het Nederlands Debatinstituut, het gesprek geleid tussen de André Kuipers en het publiek in de zaal. De gasten in de zaal mochten André Kuipers het hemd van het lijf vragen, Joost zorgde voor de fun-touch en stelde ons zeker van een scherpe interactie. Een goede reden voor Kolmer Elektromotoren aanwezig te zijn.

Op de vraag wat de meeste indruk heeft gemaakt tijdens deze ruimtereis, antwoordde André Kuipers: “De kwetsbaarheid van de aarde waar we met z’n allen op leven, in het grote heelal. Je kan de ontbossing in het regenwoud duidelijk zien”. In het kader van MVO streeft Kolmer Elektromotoren naar een juiste balans tussen people, planet en profit.

Na het programma van ruim een uur was er ruimte voor netwerken, ontmoeten en gezelligheid.

Andre Kuipers