Geslaagde dealerdag bij Kolmer

Op 8 januari 2015 bezochten circa 15 dealers Kolmer Elektromotoren voor de jaarlijkse dealerdag. Het programma bestond uit verschillende presentaties en een gespreksronde.

Dit jaar stond de dealerdag in het teken van het thema ‘Maak elkaar energiebewust’. Tijdens de presentatieronde vertelden Jerry Spanhaak (Kolmer Elektromotoren) en Berend Muis (Kolmer Special Motors) over hun ervaringen met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en nieuwe regelgevingen. Daarnaast werd besproken hoe je mensen bewust kunt maken dat energiebesparing niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Hierbij kwamen ook de dealers aan het woord.

Tijdens een gastpresentatie van het bedrijf ‘Sustainable Innovations’ (gegeven door John Machielse en Marcel Peters) werd de ‘Blauwe Molen’ geïntroduceerd. De Blauwe Molen is een kleine windmolen die als vervanger kan dienen voor zonnepanelen. De generator op deze molen wordt geleverd door Kolmer Special Motors. Na afloop van de presentaties konden de dealers nog een kijkje nemen in de werkplaats, waar een demoversie van de Blauwe Molen stond opgesteld.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue, geregeld door restaurant ‘T-Rex‘ uit Putten. We kijken met een goed gevoel terug op deze dealerdag, het was een zeer geslaagd evenement!     "De Blauwe Molen"

       Barbecue verzorgd door "T-Rex"