Europort 2017: een ware belevenis!

Ahoy stroomt vol voor de Europort beurs. Acht hallen Ahoy tot aan de nok toe gevuld met alles dat Maritiem zo mooi en interessant maakt. Aan technologie geen gebrek: opengewerkte motoren, enorme schroeven, complete digitale stuurhutten, waterzuivering en coatings, pompen en ventilatoren, werkelijk alles leek vertegenwoordigd en niet alleen uit Nederland. Er waren afvaardigingen uit heel Europa: van Finland tot Spanje – en zelfs daarbuiten – Singapore, Iran, Korea en China. Een evenement waar Nederland met recht trots op mag zijn.

Lee Towers op Europort 2017Ook voor de inwendige mens werd uitstekend gezorgd, zowel door Ahoy – prima catering verspreid over de gehele beurs – als door de verschillende standhouders met bier en borrelnootjes. Een licht gevoel van Carnaval raasde op donderdagavond door de beurs. Het resultaat van verschillende zangers en muziekgroepen die de beurs een uitbundig gevoel gaven. Zelfs Lee Towers gaf acte de présence!

Met een goed gevulde buik, een tas vol informatie en een hoofd vol inspiratie liep menig bezoeker rond tien uur ’s avonds Ahoy weer uit. Europort 2017. Heerlijk, we kijken al uit naar de volgende editie!